|
LosAndziosxD
|
 |
« Odpowiedz #25 : 04 Lipiec 2009 r. 12:27:18 » |
|
wróżka, tylko 4,50 brutto, to nie jest najwyższa stawka krajowa...
:D
Becia -> póki co, nowy nabór nie jest raczej w planach :)
|
|
|
|
|
|
Wierzę tylko w siebie. Młodość. Miłość. Muzyka. Sport. Życie. 'Tell mommy I'm sorry, this life is a party, I'm never growing up ; )
|
|
|
wróżka zębuszka
Użytkownik
Karma 0
to gruby nietakt
|
 |
« Odpowiedz #26 : 04 Lipiec 2009 r. 12:34:58 » |
|
obleci!  jestem bardzo miła, sympatyczna oraz zgrabna. chcecie takiego moderatora!
|
|
|
|
|
|
gdybym miał z niebios wyszywaną szatę, ze światła, mroku, półmroku, półświatła, rozpostarłbym ci tę szatę pod twoimi stopami; lecz biedny będąc, mam tylko swoje sny, więc rozścieliłem te sny pod twymi stopami; lekko stąpaj, gdyż depczesz me sny.
|
|
|
|
Jaśmin
|
 |
« Odpowiedz #27 : 04 Lipiec 2009 r. 12:37:55 » |
|
Jeszcze musisz zdać u mnie egzamin ze śpiewu. I znaleźć kogoś, kto się zgodzi ustąpić ci miejsca. ;P 
|
|
|
|
|
|
Wierzę w lot dzikich gęsi i dostojność ciszy, poznanie opowieści wiatru i zrozumienie istoty płomienia. W dwóch słowach: jestem wiedźmą.Mod jest wredny, mod jest zły, mod ma bardzo ostre kły! 
|
|
|
wróżka zębuszka
Użytkownik
Karma 0
to gruby nietakt
|
 |
« Odpowiedz #28 : 04 Lipiec 2009 r. 12:47:38 » |
|
Jeszcze musisz zdać u mnie egzamin ze śpiewu. I znaleźć kogoś, kto się zgodzi ustąpić ci miejsca. ;P  Śpiew - lajtowo, 6+ gwarantowana. Reszte się "załatwi" wystarczy odpowiednia 'PERSWAZJA' (znajdę najsłabsze ogniwo!) 
|
|
|
|
|
|
gdybym miał z niebios wyszywaną szatę, ze światła, mroku, półmroku, półświatła, rozpostarłbym ci tę szatę pod twoimi stopami; lecz biedny będąc, mam tylko swoje sny, więc rozścieliłem te sny pod twymi stopami; lekko stąpaj, gdyż depczesz me sny.
|
|
|
Mała Rozpustnica
Użytkownik
Karma 0
|
 |
« Odpowiedz #29 : 04 Lipiec 2009 r. 17:37:53 » |
|
Jeszcze musisz zdać u mnie egzamin ze śpiewu. I znaleźć kogoś, kto się zgodzi ustąpić ci miejsca. ;P  A nie możan tego ze śpiewu zamienić na test wielokrotnego wyboru z matematyki?  (no przeciez to prawie identyczne  ). A miejsce zawsze się znajdzie, ja taka wąziutka jestem to się gdzieś wcisnę 
|
|
|
|
|
|
"Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe."
|
|
|
wróżka zębuszka
Użytkownik
Karma 0
to gruby nietakt
|
 |
« Odpowiedz #30 : 04 Lipiec 2009 r. 17:50:16 » |
|
ziomuś, byłam pierwsza!!! poza tym mam ładniejsze łydki i lepszy kształt nosa, a to ważne, uwierz! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mała Rozpustnica
Użytkownik
Karma 0
|
 |
« Odpowiedz #31 : 04 Lipiec 2009 r. 18:35:02 » |
|
Będzie mi tu do moich łydek podskakiwać. Moje są piękne i cool (w końcu po cos je hoduje przed tym komputerem)  .
|
|
|
|
|
|
"Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe."
|
|
|
|
LosAndziosxD
|
 |
« Odpowiedz #32 : 04 Lipiec 2009 r. 21:20:04 » |
|
Nie zapominajcie o dyspozycyjności, miłej aparycji, książeczce sanepidu....... Bez tego nawet nie macie czego szukać na pozycji moda! :D
U Jaśmina musicie zdać egzamin ze śpiewu, a u mnie z umiejętności plucia na odległość :) Nadal chętne? :>
|
|
|
|
|
|
Wierzę tylko w siebie. Młodość. Miłość. Muzyka. Sport. Życie. 'Tell mommy I'm sorry, this life is a party, I'm never growing up ; )
|
|
|
Mała Rozpustnica
Użytkownik
Karma 0
|
 |
« Odpowiedz #33 : 04 Lipiec 2009 r. 22:53:21 » |
|
A to taka że mnie szczepili w dzieciństwie nie wystarczy?  E no to plucie na odległość da sie załatwić. Czy z 10tego piętra będzie dostatecznie odlegle? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wróżka zębuszka
Użytkownik
Karma 0
to gruby nietakt
|
 |
« Odpowiedz #34 : 05 Lipiec 2009 r. 04:01:32 » |
|
PFF PODOŁAM WSZYSTKIEMU! potrafię nawet dłubać w nosie dużym palcem mojej lewej stopy, dla mnie nic nie jest niemożliwe ;d to co kiedy awansik? komu podać numer konta? mogę sie pochwalić mamie?  /SZKOOODA JAŚMIN, bo już byłam tak blisko!  /
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 05 Lipiec 2009 r. 13:43:09 wysłane przez wróżka zębuszka »
|
|
|
|
|
|
Jaśmin
|
 |
« Odpowiedz #35 : 05 Lipiec 2009 r. 09:44:41 » |
|
Dziewczyny, koniec tego dobrego. Naboru nie ma i nie będzie, póki nam się tak nie spodoba, koniec radosnej potwórczości.
|
|
|
|
|
|
Wierzę w lot dzikich gęsi i dostojność ciszy, poznanie opowieści wiatru i zrozumienie istoty płomienia. W dwóch słowach: jestem wiedźmą.Mod jest wredny, mod jest zły, mod ma bardzo ostre kły! 
|
|
|
Christine_Daae
Użytkownik
Karma 0
Jestem strasznikiem tych miejsc....
|
 |
« Odpowiedz #36 : 11 Lipiec 2009 r. 00:49:21 » |
|
ja mogę zdawać test ze śpiewu ale nie u chopa śpiewającego sporanem;P
plucie zamienię na bekanie na czas i głośność a i jeszcze mogę zaprezentować bardzo fajne rzuty;P
|
|
|
|
|
|
"kobiety nie trzeba pilnowac. Trzeba tylko sprawić ,by nie chciała odejść" 
|
|
|
wróżka zębuszka
Użytkownik
Karma 0
to gruby nietakt
|
 |
« Odpowiedz #37 : 15 Luty 2010 r. 14:52:47 » |
|
to co zastanowiliście się już nad moją kandydaturą?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taka jedna
|
 |
« Odpowiedz #38 : 15 Luty 2010 r. 15:04:16 » |
|
Że tak zacytuję Dziewczyny, koniec tego dobrego. Naboru nie ma i nie będzie, póki nam się tak nie spodoba, koniec radosnej potwórczości.

|
|
|
|
|
|
Moje oczy są nadal zielone, w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja i pełne światła są moje dłonie, jeszcze wierzę w drugiego człowieka...
|
|
|
|